» Homepage
Stefanie
van Zanten
Zwijndrecht
Zanten, Stefanie van

Dag jongens en meiden,


Mijn naam is Stefanie (van der Velden-) van Zanten. Ik ben 29 jaar en woon in Zwijndrecht. Zeven jaar ben ik juf van groep 7 geweest en dit jaar werk ik als juf van groep 8 op de Eben-Haëzerschool in Capelle aan den IJssel.


Toen ik op het Voortgezet Onderwijs zat begon ik met het schrijven van gedichten. Ik heb schriften volgeschreven! Daarna bedacht ik hoe geweldig het zou zijn om een boek te schrijven. Ik schreef verschillende verhalen die nooit afgemaakt werden, omdat ik dan weer een nieuw idee had en daaraan begon. Die verhalen waren altijd spannend.


Op een dag kreeg ik een advertentie onder mijn neus waarin stond dat je bij Den Hertog workshops kunt volgen voor het schrijven van een kinderboek. Dat heb ik gedaan en nu ben ik heel blij dat jullie mijn verhaal kunnen lezen.


Het is een spannend boek dat zich afspeelt op Klein-Curaçao. Klein-Curaçao is een piepklein, onbewoond eiland dicht bij de Nederlandse Antillen in de Caraïbische Zee. Toen ik moest beslissen waar het verhaal zich af ging spelen, moest ik daar direct aan denken. Ik ben er geweest en vond het een geschikte locatie voor een spannend verhaal.


Daan, de hoofdpersoon, gaat met zijn oom mee naar dat onbewoonde eiland en dat is het begin van een angstig avontuur.
Denk jij dat je het durft te lezen? Als dat zo is, laat je me dan weten wat je ervan vond?
Mijn emailadres is ontvoerd@hotmail.com.


Veel leesplezier!

Boeken

Boeken staan alfabetisch gesorteerd op auteursnaam.

Nieuwsbrief    CAPTCHA code: