» Homepage
Nelie
Bremmer
Wekerom
1989
Gouda
-
-
Bremmer, Nelie

Kun je iets over jezelf vertellen?
Hoi allemaal, ik ben Nelie Bremmer, 25 jaar oud en woon in Wekerom. Je snapt wel dat ik schrijven natuurlijk heel leuk vind, maar daarnaast houd ik ook veel van zingen, koken en bakken. En dat ik speciaal een boek voor kinderen heb geschreven is ook niet zo raar, want ik geef les op basisschool ‘De Zaaier’ in Harskamp.


Wanneer ben je begonnen met schrijven?
In 2012 heb ik meegedaan aan de schrijfcursus van den Hertog en toen ben ik ook begonnen met het schrijven van dit boek. Voor de cursus schreef ik mijn verhalen nooit op. Ik fantaseerde net zo lang totdat ze af waren en daarna begon ik weer aan een nieuwe. Maar nu heb ik de smaak van het schrijven helemaal te pakken.


Wat was het leukste aan het schrijven en wat het moeilijkste?
Het leukste aan het schrijven van een boek vind ik dat je heerlijk kunt fantaseren. Als ik bezig ben komen er spontaan allemaal nieuwe ideeën in mij op. Wat ik moeilijk vond bij het schrijven van dit boek is vooral dat alle kinderen en ook oudere mensen anders reageren bij een verdrietige gebeurtenis. De een wordt boos, de ander stil, een ander druk, etc. Toch kon ik in mijn boek natuurlijk maar een reactie beschrijven. Niet iedereen die zoiets heeft meegemaakt zal zich er dus in herkennen en dat vind ik soms wel lastig.

Boeken

Boeken staan alfabetisch gesorteerd op auteursnaam.

Nieuwsbrief    CAPTCHA code: